Házirend

Általános

1. A szobákat elfoglalni az érkezés napján 14:00 órától 16:00 óráig lehet, illetve a szobákat a távozás napján 10.00 óráig kell elhagyni

2. A szobákban elhelyezett berendezési és felszerelési tárgyakért a szállás igénybevétele ideje alatt a szobában lakók egyetemlegesen felelnek.

3. Az apartmanban tilos a dohányzás!

4. Az apartmanba háziállatokat nem fogadunk!

5. Kérjük ne tegyenek olyat, amivel az épület külső vagy belső állagát veszélyeztetik, rongálják, a berendezési felszerelési tárgyakat rendeltetésszerűen használják!

6. Kérjük takarékoskodjon az árammal, ha nem tartózkodik a szobában, akkor ne hagyja égve a villanyt, zárja el a csapot!

7. Kérjük, hogy a műanyag és papír italos dobozokat, üveget összenyomva helyezzék a szemétbe! Veszélyes hulladékot (elemet pl.) kérjük ne dobjanak a szemétbe! Kérjük, ne szemeteljenek sem az épületben, sem annak területén, a cigarettacsikkeket ne dobják el az udvaron!

8. Az apartman területére behozott személyes értéktárgyakért (jellegüktől és értéküktől függetlenül) az üzemeltető felelősséget nem vállal.

9. Előlegigény: foglalási érték 20 százalékát kell előre utalni foglalóként

10. Lemondás esetén a szolgáltatás igénybevétele előtti 0.-2. napon, illetve meg nem jelenés esetén 1 vendégéjszakányi a kötbér.

11. Az ár az idegenforgalmi adót (IFA) nem tartalmazza, mely 18 éves kor felett fizetendő, 300 Ft / fő / éj