Szállás

Mohr vendégház- Múltidéző Hagyományőrző Porta a Sárközben található, ide  várjuk a pihenni, kikapcsolódni, nyaralni vágyó fiatalokat, családokat, csoportokat. Az épület és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások egyaránt megfelelnek a modern kor követelményeinek, mindez pedig gyönyörű környezetben, dombok között, erdőkkel körülvéve tökéletes helyszín egyéni vendégeink részére, valamint táborok, családi üdülések, nyaralások, hosszú hétvégék lebonyolításához.  A környék csendes, biztonságos, park veszi körül az épületet, mely egyaránt alkalmas

pihenésre motsétákra.

Azoknak a kedves vendégeknek  ajánljuk az apartmanokat ! Akiknek  tágasabbat keresnek, mint egy szállodai szoba, az apartmanok külön hálószobákkal rendelkeznek, lehetővé téve, nagyobb létszámú család elhelyezését, nem kell több darab szobát kivenniük, hogy kényelmesen elférjenek.

Alsó apartman 6 fő felnőtt+ 2fő gyermek nagycsaládok részére kiváló.

Középső apartman 4 fő felnőtt +2 fő gyermek  elhelyezésére alkalmasak.

Együtt vannak, de mégis külön tudnak vonulni a hálószobákba. Családoknak, nagyszülőknek unokákkal míg a gyermek a délutáni vagy esti pihenését tölti, addig Önök zavartalanul nézhetik a televíziót a nappaliban. Ám ha csak kettesben szeretnének lenni, akkor  az egész apartman a rendelkezésükre áll. A család hagyatékából maradt bútorok a múlt század hangulatát idézik, és teljes pihenést nyújtanak, ahol kisgyerekes családok, fiatalabb és idősebb baráti társaságok részére is ideális, 14 fő részére van elhelyezési lehetőség.

mot

Vendégeink emellett egészségmegőrző kezeléseket is igénybe vehetnek.